Alguersuari továbblépett, de még ad egyet az F1-nek: nevetséges és szégyen, ami zajlik

F1 hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Jaime Alguersuari semmit sem akar tudni a Forma-1-ről, de megvan a véleménye a királykategóriáról. A Toro Rosso korábbi versenyzője köszöni, nem kér többet ebből a sportból.

Hirdetés

Alguersuari jövő héten már a Formula E-ben áll rajthoz, mellette DJ-ként lép fel a világ különböző pontjain. A Red Bull-lal szakított, az F1 után nem váltott másik szakágra. A sport jelenlegi állapotáról nincs valami jó véleménnyel.

Hirdetés

“Jelen pillanatban nem tekintek sportként a Forma-1-re”- mondta a spanyol versenyző a Diario Sportnak.

“Mindent elvesztett a motorok miatt, a gumik miatt, és általában véve a teljesítmény miatt. Nehéz volt vezetni az autókat – nagyon nehéz -, de manapság egy 16 éves is be tud ülni az autókba, melyek 5-6 másodperccel lassabbak, mint voltak korábban, és versenyképes tud lenni. Mindezt tiszteletlennek tartom olyasvalakivel szemben, mint Carlos Sainz Jr., aki vezet egy olyan nemzetközi bajnokságban, mint a World Series”- mondta.

“Úgy tűnik, az üzlet a legfontosabb, és a pénz, ami csinálni lehet belőle. Én továbbléptem”- folytatta a 24 éves DJ SQUIRE. “A nyilvánosság előtt és nyíltan kimondom, hogy semmit sem akarok tudni a Forma-1-ről, mert szerintem nevetséges, ami történik, egyben szégyenteljes számomra és sok más versenyző számára, akik azon a szinten állnak, hogy ott legyenek.”

 

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...