Alesi szerint hibát követ el Massa a visszatéréssel

Hírek


Hirdetés

Jean Alesi szerint hibát követ el Felipe Massa azzal, hogy mégsem vonul vissza, és elfogadja a Williams ajánlatát a hirtelen üresen maradt ülésre. Nico Rosberggel kapcsolatban kifejtette, először mérges volt a németre, de megértette a dolgot.

Hirdetés

Az 51 éves Alesi szerint hibát követ el Massa azzal, hogy pár hét nyugdíj után visszatér a Williamsszel, és elfoglalja a Bottas távozását követően megüresedő ülést.

Hirdetés

„Őszintén: szerintem ez egy elhibázott döntés”- fejtette ki Alesi a Gazzetta dello Sportnak. „Felipe abbahagyta, lapozott. Mi lesz akkor, ha rájön, hogy a Williams nem gyors?”- tette fel a kérdést a 201 nagydíjon induló Alesi.

Mondott pár szót Rosbergről is, aki Massával ellentétben tényleg visszavonult, bajnokként. „Kezdetben ugyanazt gondoltam, mint Lauda; meglepett és mérges voltam. Mondjuk úgy, nem igazán értettem a logikát abban, hogy ugyanazon a héten jelented be a visszavonulást, mint ahogy bajnok lettél. Majd gondolkodtam rajta kicsit, és Sennára gondoltam, aki azt mondta, hogy ingyen is vezetne a Williamsnek, és mennyire keményen dolgozott érte, majd meghalt. Talán Nico nem érezte már a versenyzést.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...