A Williams újoncának apja épp “felforgatja” a csapat technikai felépítését?!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Miután a Williams technikai igazgatója, Pat Symonds az év végén távozik a brit csapattól, az aerodinamikai részleg vezetője, Jason Somerville is leléphet… Kik érkeznek a helyükre?!

Hirdetés

A Williamsnél valóban megüresedett egy vezetői pozíció, miután hivatalosan is megerősítésre került Pat Symonds távozása. Sokan arra tippelnek, hogy az utód Paddy Lowe, a Mercedes technikai igazgatója lesz, de a technikai igazgató pozíciója mögött több fontos változtatás is lehet.

Hirdetés

Jason Somerville, 2011 óta az aerodinamikai részleg vezetője, és most úgy tűnik, Ő is távozás előtt áll – helyére valószínűleg a ferraris Dirk De Beer érkezik.

Az 56 éves angol tehát már második alkalommal távozhat Sir Frank Williamséktől, ahogy tette azt 2003-ban is – akkor a Toyotához igazolt. Majd egy kis kitérőt tett a Renault-nál, mielőtt visszatért volna Grove-ba.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A grove-i “forradalom” mögött pedig nem más, mint a jövőre bemutatkozó Lance Stroll apja, Lawrence Stroll állhat, hiszen szeretné, hogy a brit csapat, akik idén visszacsúsztak a konstruktőri ötödik helyre, megint a TOP 3 között legyenek. 

Az aeroért tehát Dirk De Beer lehet a felelős, aki James Allisont követte a Lotustól a Ferrarihoz. Allison idei távozása után ugyanis a dél-afrikaiban sem bíznak már Maranellóban.

Vagyis Dirk a Williamsnél lelhet “új otthonra” Paddy Lowe szárnyai alatt, hiszen a Williamsnél úgy tűnik, a szakemberek struktúráját át akarják alakítani, és sok új “arcot” várnak…

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...