A Williams újonca az év sportembere lett!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Williams idén debütáló újoncát, Lance Strollt Quebec az év sportemberének választotta a francia nyelvű Le Journal de Montréal-Journal de Québec kiadásában.

Hirdetés

A kanadai versenyző az európai F3-as bajnokság csúcsára ért fel 2016-ban, miután 14 győzelemmel megszerezte a bajnoki címet. Stroll leigazolását a Williams pár nappal a 18. születésnapja után erősítette meg.

Hirdetés

“Nem tudom eléggé megköszönni a Le Journal-nak, hogy engem választottak az év sportemberének.” – mondta Stroll a bejelentést követően – “Készen állok, hogy a pályafutásom legnagyobb kihívása elé nézzek 2017-ben és már alig várom, hogy a Forma-1-ben versenyezzek.”

“Bár már nem Kanadában élek, sosem felejtem el, honnan indultam. Nagyon köszönöm a díjat, és már nagyon várom, hogy találkozzak a szurkolókkal és az olvasókkal, akik júniusban ellátogatnak, és élőben támogatnak a Kanadai Nagydíjon.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...