A Williams megerősítette, mikor mutatja be teljes valójában a 2017-es autóját

Hírek


Hirdetés

A világbajnok brit istálló a 3D-s animációk és képek után teljes valójában is meg fogja mutatni az új autóját.

Hirdetés

Lapunk az elsők között számolhatott be a Williams FW40 leleplezéséről, ami a semmiből jött, hiszen ezelőtt semmilyen információt nem kaphattunk róla. Ha nem számítjuk bele a Manor 2017-es autójának szélcsatornás modelljét, ez volt az első idei gép, ami megmutatta magát.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A Williams nem sokkal ezelőtt megerősítette, hogy egy igazi bemutatót is tervez, ami február 25-én lesz, szombaton. Eddig a pontig egyetlen egy autóbemutatót sem terveztek arra a napra, de most már szombaton sem maradunk gép nélkül.

És ne feledjük, február 27-től megkezdődnek a téli tesztek. A Williams leleplezésével és megerősítésével minden autó a téli tesztek előtt fog bemutatkozni, így elmarad a káosz, amikor is a csapatok egymás után gurították ki a garázsuk elé az új konstrukciókat, röviddel a zöld jelzés előtt.

Csapat Dátum Helyszín
Renault Feburár 21. London
Force India Feburár 22. Silverstone
Sauber Feburár 20. Barcelona
Mercedes Feburár 23. Silverstone
Ferrari Feburár24. Fiorano
McLaren Feburár 24. Woking
Toro Rosso Feburár 26. Barcelona
Red Bull Feburár 26.
Haas Feburár 26.
Williams Február 25.
Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...