A Sauber belehúzott: törésteszt a 2017-es autóval három hét múlva

Hírek


Fotó: Xpb
Hirdetés

A Sauber elsőként teljesítheti az FIA kötelező töréstesztjét a 2017-es autójával, ami azt jelzi, a svájciak igen előrehaladott állapotban vannak az új gépükkel.

Hirdetés

2017-től új szabályok lépnek érvénybe a Forma-1-ben, ami érinti a motort, az aerodinamikát és a gumikat. Az erőforrásokat annyiban, hogy immáron szabad lesz a fejlesztés, mely elsősorban a felzárkózás alatt lévő Honda számára lehet jó hír.

A gumik szélesebbek lesznek, és egyúttal nagyobb sebességet is tesznek majd elérhetővé a pilóták számára. És akkor itt van az aerodinamika, mely a legnagyobb változást jelenti majd 2017-ben.

Hirdetés

Ezzel kapcsolatosan láthattunk már pár képeket, hiszen a Pirelli a Mercedesszel,a Red Bullal és a Ferrarival egy, a 2017-es szabályokhoz igazodván átalakított autóval tesztelt. A Ferrari hátsó szárnya például rögtön „közönségdíjas” lett.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A német Auto Motor und Sport közben fontos információkról számolt be, miszerint már ebben a hónapban megkezdődnek az első FIA töréstesztek. A Sauber, a Haas, a Toro Rosso és a Force India fel is iratkozott a listára.

A Sauber december 19-én, elsőként abszolválhatja a kötelező tesztet, mely nélkül még tesztelni sem tesztelhetnének a csapatok. A Haas január 11-én hajthatja ugyanezt végre a szövetség felügyelésével, míg a Force India még decemberben meg akarja csinálni ezeket a terheléses teszteket.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...