A Red Bull igazi esélyes lehet Szingapúrban?

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A világbajnoki címvédő esélyesként utazhat el a következő héten Szingapúrban, a villanyfényes versenyhétvége helyszínére.

Hirdetés

Daniel Ricciardo továbbra is életben tartja a reményt, és esélyes a bajnoki címre, de az ausztrálnak hamarosan újra nyernie kellene ahhoz, hogy mindez meg is tudjon valósulni.

Hirdetés

Szingapúr egy olyan helyszín lehet, ahol lehet keresnivalója a „bikáknak”, akiknek Monzában minimális esélyük sem volt a két Mercedes ellen.

„Szingapúr versenypályája egy utcai aszfaltcsík, mely kezdetben mindig nagyon poros és piszkos. Nagyon határon vezetünk itt, és a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát, mivel a falak közel vannak. A hétvége során a pálya csúszós és hepehupás marad, amit személy szerint imádok. Remek kihívás lesz ez számunkra és bízom a jobb eredményben.”

A négyszeres világbajnok csapattársa is egy érdekes kihívásra számít.

„A pálya nagyon hepehupás, de élvezet ott vezetnünk. Sok időnk nincs arra, hogy levegőt vegyünk, mivel a pálya ritmusa és vonalvezetése ezt nem igazán teszi lehetővé. Folyamatos koncentrációt igényel és ez fizikailag is megerőltető, köszönhetően a magas páratartalomnak és melegnek.”

„Rendkívül fontos lesz elkapni egy igazán gyors kört az időmérőn, de ez egy olyan pálya, ahol nem mehetsz biztosra. Soha nem tudsz rá a megfelelő módon felkészülni.”

Hirdetés
Cikk archívum...