A Mercedes technikai igazgatója hol köthet ki: McLaren OUT!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Paddy Lowe valószínűleg távozik a Mercedestől, ugyanis a szakember nem tudott megegyezni az anyagikban. A McLaren azonban már tagadta is, hogy hozzájuk érkezne.

Hirdetés

A McLaren gyorsan reagált a szóba jövő pletykákra, miszerint Paddy Lowe a télen hozzájuk érkezne. A pletyka tegnap indult el az olasz sajtóból, mondván Lowe távozás előtt áll, és a Ferrarihoz biztos nem megy.

Hirdetés

Úgy tudni, Lowe-nek egy másik csapat jobb ajánlatot adott, mint az ezüstnyilak. Ez a másik csapat azonban nem a Mclaren, ahol 1993 és 2013 között dolgozott. 

“Egyáltalán nincsenek olyan terveink, hogy Paddy-t alkalmazzuk, hiszen teljes mértékben elégedettek vagyunk a jelenlegi szenior mérnöki menedzsment csapattal.” – mondta a csapat a Sky Sports F1-nek.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Így, hogy a Ferrari után a McLaren is kiesett, Lowe akár a Williamsnél is kiköthet, ahol Forma-1-es karrierét kezdte.

Egy másik lehetőség a Renault – az újonnan alakult gyári csapat nagy ambíciókkal és vastag pénztárcával rendelkezik, hiszen mindenképp vissza akarnak térni az élmezőnybe.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...