A Mercedes csapatfőnöke nagyot csalódott Vettelben!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A francia Le Figaro készített interjút a Mercedes csapatfőnökével, Toto Wolffal, akinek meg kellett nevezni minden idők legjobbja után a TOP 3-at 2016-ban. Meglepő válasz érkezett.

Hirdetés

A franciák arra voltak kíváncsiak, a Mercedes első embere szerint ki minden idők legjobbja. “Attól félek, a válaszom nem túl eredeti, mert Ayrton Sennát mondanám, aki mindig is a kedvenc versenyzőm volt. Számomra Ő volt a legnagyszerűbb a kiemelkedő tehetsége, a sport iránti imádata és a hihetetlen koncentrációja miatt.”

Hirdetés

“Maximálisan elkötelezte magát a vezetés mellett, és olyan sok fiatal versenyzőt inspirált.”

Érdekes módon, mikor a 2016-os TOP 3 versenyzőről kérdezték, két variációt is mondott: “Lewis Hamiltont és Nico Rosberget mondanám nyilvánvaló okokból. A harmadik pedig Sebastian Vettel lett volna a Mexikói Nagydíjig, de utána már inkább Daniel Ricciardót választanám.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Wolffnak nagyon nem tetszett, amit a Ferrari németje Mexikóban csinált.

“A választásom a versenyző/személyiség csomagot veszi figyelembe. Nem azt mondom, hogy Vettel azért okozott csalódást, mert nem a Mercedes versenyzője, szóval valóban nem ez a gond.”

Miután maga Wolff is versenyzett GT autókban, megkérdezték melyik versenyző szeretne lenni? “Sajnos azoknak, akiket csodáltam, mindenkinek tragikus sorsa volt. Nem vagyok biztos benne, hogy szeretnék-e az Ő helyükben lenni. Jól érzem magam a saját bőrömben. Nyilván nem lettem bajnok, pedig reménykedtem benne, de nem panaszkodhatok.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...