A McLarent nem lepte meg, hogy a Mercedes Alonsót akarja: “Ő az egyik legjobb”

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A McLaren új igazgatója, Zak Brown számított rá, hogy a német csapat listájára a kétszeres spanyol bajnok is felkerül. Alonso a Forma-1-es mezőny egyik legjobbja.

Hirdetés

“Ha én lennék Toto, a világ két legjobb versenyzőjét akarnám, és szerintem mindenki elismeri, hogy Fernando az egyik.” – kezdte Zak Brown.

A menedzser azonban elég nyugodtan áll a kérdéshez, hiszen Alonsónak szerződése van Wokinggal, így a Mercedes érdeklődése nem lehet probléma: “Erről külön még nem beszéltem vele, de nem is kell, hiszen jövőre mindketten elköteleztük egymást.”

Hirdetés

Mióta Rosberg bejelentette a visszavonulását, szinte mindenhol arról lehet olvasni, hogy a spanyol bajnok érkezhet a helyére. “Szerződésünk van Fernandóval, minden rendben, és egyre versenyképesebbek vagyunk, szóval gondolom a Mercedes legnagyobb sajnálatára Fernando nem elérhető.”

A wokingiak még arról is gondoskodtak, hogy Button se köthessen ki jövőre a Mercedesnél, ugyanis a visszavonuló britnek jövőre is szerződése van, ami garantálja, hogy 2018-ban visszatérhet. 

Hirdetés
Cikk archívum...