A McLarennél több a politika és kevesebb a szenvedély!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A korábbi mclarenes csapattag, Jo Ramirez úgy véli, a wokingi istálló rossz irányba indult el, és manapság túl sok a politika a csapatban, míg a versenyszenvedély lankadni látszik.

Hirdetés

A McLaren irányításában komoly változások következtek be az elmúlt hónapokban. Először az elnök, Ron Dennis távozott, majd megérkezett Zak Brown, mielőtt Jost Capito, az év elején felvett igazgató – aki szeptemberben állhatott csak munkába – szintén lefokozásra került.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ezek a lépések az autó teljesítményét valószínűleg nem javították, viszont 2017 előtt egyre csak nőnek az elvárások. Jo Ramirez a Cadena Cope rádió előtt ismertette kétségeit. 

“Sajnos a McLaren nagyon kényes helyzetben van, mert sok a politika. Ron távozik, pedig az emberek nagyon bíztak benne. A politika súlya akkorára nőtt, hogy ennek most meglett az eredménye. Általánosságban szomorúság uralkodik a McLarennél. Persze mindenki folytatja a munkát, de a korábban megszokott szenvedély nélkül. Sok új ember érkezett meg, csakhogy, akik maradtak őket Ron választotta.”

“Ron azonban sok hibát vétett, ezért is kellett távoznia. Januárban és februárban a dolgok javulhatnak. Eldől majd, hogy az új menedzsment pótolni tudja-e ezt a nagyszerű nevet az istálló élén, hiszen, akik már régóta a csapat tagjai, a jelenlegi helyzetben csak fájdalmat éreznek.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...