A McLaren vacillál, hogy ki legyen Alonso csapattársa: a héten összeülnek Wokingban

Hírek


fotó:DPPI
Hirdetés

Az Autosport is megerősíti azt, amit a spanyol sajtó pár napja közzétett: Fernando Alonso aláírt a McLarenhez, csak az a kérdés, hogy ki lesz a csapattársa. Érvek és ellenérvek egyaránt szólnak Jenson Button és Kevin Magnussen mellett.

Hirdetés

A brit lap a McLarenhez közeli forrásokra hivatkozva állítja, hogy Alonso véglegesítette a szerződést a csapattal, a nagy összeg itt is említésre kerül. A kérdés csupán annyi: Button vagy Magnussen legyen-e a csapattárs. Előbbi tapasztalt, mostanában is bizonyítja, hogy megbízható és erős pontszerző versenyző. Button 106 pontot szerzett eddig, Magnussen 55-öt első évében.

Hirdetés

A 2009-es bajnok tapasztalata remekül jönne a Honda-motor fejlesztésében, és állítólag Alonso is őt preferálná, mert vele gyorsabban haladnának előre. Ugyanakkor, Magnussen gyors, és ami nagyon fontos: sokkal olcsóbb megoldás a McLarennek. Arról nem beszélve, hogy a saját nevelésű dán hosszú távon jelenthet alternatívát. A McLaren a héten fog összeülni a bázison, hogy megvitassák a dolgot.

“Nem, nem állok készen arra, hogy abbahagyjam a versenyzést”- mondta Button a Skynak. “20 éves korom óta rendelkezek azzal, ami a legmagasabb szinthez kell, gyűjtöttem a tapasztalatot, és ma megmutattam ezt”- fejtette ki vasárnap este.

A Ferrari arra vár, hogy Alonso hivatalosan is lépjen, addig nem jelentenek be semmit – azaz Vettel érkezését. A kétszeres bajnok tegnap azt mondta, valószínűleg várni kell még egy kicsit, talán Abu Dhabi utánig, előtte nem lesz bejelentés.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...