A McLaren szép sorban lefokozza Dennis embereit…

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A McLaren Racing ügyvezető igazgatóját, Jost Capitót nemrég nevezték ki, és bár jelenleg is a McLaren alkalmazottja, már nem mindennap dolgozik Wokingban.

Hirdetés

A Volkswagen Csoport motorsport részlegének igazgatójának mclarenes érkezését idén januárban jelentették be, majd végül szeptember 1-től állhatott munkába.

Hirdetés

A McLarentől távozó elnök, Ron Dennis nevezte ki, de miután a nagy múltú szakembert szabadságra küldték, míg 2017. január 15-én lejár a szerződése, Capito pozíciója is sebezhetővé vált.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Bár Capito komoly motorsportos háttérrel rendelkezik – az önéletrajzában a VW ralis versenyzői és konstruktőri címei is szerepelnek az elmúlt három szezonból – a szerepét sokan úgy ítélték meg, mintha a csapatfőnök, Boullier feladatait ketten látnák el.

A brit Autosport kérdésére a McLaren semmit sem mondott Capito pozíciójáról, de a hírt már a BBC is lehozta. 

Egyébként Ekrem Sami, a McLaren Technology Group igazgatója is veszélybe került – Ő november 29-ig dolgozott ebben a pozícióban. Majdnem 40 éven át közel állt Ron Dennishez.

Sami helyére John Riches érkezett a McLaren Technology Group élére, míg az Autosport úgy tudja Sami a McLaren Marketing igazgatója lett.

Hirdetés
Cikk archívum...