A McLaren szakemberei állnak a Honda egy napos javulása mögött?!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A bahreini teszt alatt a McLaren-Honda garázsában többen is logók nélküli ruházatban tevékenykedtek a Honda szakemberei körül.

Hirdetés

A McLaren a bahreini teszt második napján zárta az idei szezon legsimább körözését, amikor is több mint egy versenytávot megtettek. Azonban a csapat egyelőre nem érti, mi lehet a hirtelen javulás oka.

Hirdetés

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A Motorsport úgy tudja, több “külsős” McLaren tanácsadó segített a japánoknak.

“Igénybe vesszük a külső tanácsadók segítségét, akik a McLaren csapattagjai.” – ismerte el Yusuke Hasegawa még tavaly áprilisban. Lehet, hogy ezen együttműködés első specifikációit Bahreinben küldték pályára.

A kétnapos teszt alatt több szerelő is logók nélküli ruházatban tevékenykedett a wokingi istálló garázsában, a japán mérnökök mellett. A munka állítólag az erőforrás elektronikájára koncentrálódott.

A Honda a Bahreini GP-n látott sorozatos problémákat követően dupla erővel dolgozik Szakurában, hogy a Spanyol Nagydíjra tervezett fejlesztés valóban beváljon. Olyan nagy neveket igazoltak, mint Mario Illien is, de emellett csökkentették a motor vibrációját is.

A megoldás már úton van, így egyelőre csak türelmesnek kell lennünk, és bízni kell a japánokban. Nagyon keményen dolgoznak, hogy megoldják a problémát.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Szabó Krisztián második Portugáliában

Szabó Krisztián második Portugáliában

Egy nagy csatában kiharcolt második helyet ért el a címvédő Szabó Krisztián a ralikrossz Európa-bajnokság Super 1600-as kategóriájának idei első versenyhétvégéjén a portugáliai Montalegrében.

Cikk archívum...