A McLaren lassan Alonso hosszabbításán dolgozik!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Nico Rosberg visszavonulása után Fernando Alonsót tartották a legesélyesebbnek a Mercedes megüresedő ülésére, csakhogy a spanyol maga mondta el, hogy marad. A McLaren pedig azt szeretné, hogy még nagyon sokáig…

Hirdetés

Alonso tegnap erősítette meg, hogy Ő a McLarennel akarja megszerezni a harmadik bajnoki címét a Forma-1-ben. A McLaren új igazgatója, Zak Brown gyorsan el is mondta, a csapat nem fog sokáig várni, hogy a spanyol bajnokot hosszútávra is lekösse.

Hirdetés

A 35 éves versenyző hároméves szerződése 1 év múlva jár le, és az új főnöke a Sky Sports News HQ előtt mondta el, mennyire nagyra tartja Alonsót. 

“Végül is ez Eric (Boullier) munkája, hiszen Ő szorosabban dolgozik együtt a versenyzőkkel, de jövő évben valamikor megkezdjük a tárgyalásokat.” – kezdte Brown még Abu Dhabiban.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

“2017 végén lejár a szerződése, szóval sokáig nem halogathatjuk a hosszabbítást. Szerintem egyébként a világ legjobb versenyzője, vagyis természetes, hogy meg akarjuk tartani.”

A spanyol korábban már elmondta, attól függ meddig marad a királykategóriában, hogy az autókat mennyire lesz élvezetes vezetni 2017-től.

Hirdetés
Cikk archívum...