A Marussia mindent megtesz a túlélésért: ezzel Jules Bianchi-nak is tartoznak


Hirdetés

Graeme Lowdon, a Marussia F1 Team sportigazgatója elutazott Austinba, hogy minden lehetséges követ megmozgasson a csapat érdekében. A Sky Sports úgy tudja, már neveztek is 2015-re, de a vezető ezt nem erősítette meg.

Hirdetés

Lowdon a Speedweeknek nyilatkozott, és elmondta, “értekezletről értekezletre sietett. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a csapat továbbra is üzemelni tudjon, ezzel tartozunk a mi Jules Bianchi-nknak is”.

Hirdetés

Ted Kravitz, a Sky Sports szakértője tegnap este azt mondta, hogy tudomása szerint a csapat Manor Grand Prix Limited néven nevezett is a 2015-ös bajnokságba. A határidő november 1-én lejárt. Lowdon ezt nem kívánta megerősíteni. “Ezzel kapcsolatban nem tudok most hivatalosan állást foglalni”- felelte. A cikk szerzője annyit még hozzátett, hogy Lowdon biztos benne, jövőre is találkozni fognak, és minden rendben lesz.

Az FIA egyelőre nem nyilatkozik a kérdésben, és csak a nevezési lista közzétételekor derül ki, kik szerepelnek rajta. Az 500 ezer dolláros nevezési díjat akár Ecclestone is befizethette a csapat nevében, tippelt a Speedweek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...