A Marussia máris benevezett 2015-re, új neve van az istállónak?!


fotó:DPPI
Hirdetés

Jelentette Ted Kravitz Austinból a futam leintését követően. A Sky Sports szakértője úgy tudja, a csapat Manor Grand Prix Limited néven nevezett a jövő évi bajnokságba.

Hirdetés

A Marussia eddig Marussia Manor Racing néven volt bejegyezve, de Kravitz szerint Manor Grand Prix néven fut majd jövőre. A cél, hogy még idén visszatérjenek, míg 2015-re már leadták a nevezésüket, szakítanak a Marussia névvel.

Hirdetés

Miután rendelkeznek két ponttal, semmiképp sem akarják, hogy elbukják az utána járó pénzt, és már Abu Dhabiban visszatérnének, amennyiben sikerül befektetőket találni. A csapatot jelenleg csődbiztos kezeli a legutóbbi hírek szerint. Ecclestone természetesen megengedné nekik, hogy elinduljanak az utolsó futamon.

A versenyzők: Max Chilton és Alexander Rossi. A csapat oda tud érni Abu Dhabiba: a futam két hét múlva lesz, a jegyek le vannak foglalva, a rakomány készen áll az útra. Kravitz természetesen megjegyezte, hogy gondolatban még mindig Jules Bianchi-val vannak.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Cikk archívum...