A Lotus leállította a 2014-es autó fejlesztéseit: Ennyi volt

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A Lotus F1 Team úgy döntött, hogy nem fejleszti tovább a 2014-es versenygépét, mely összességében bukás volt számukra.

Hirdetés

A brit istálló egy nagyon nehéz éven lesz túl, de a korában tapasztalt anyagi problémák után még az is csoda, hogy rajthoz tudtak állni a szezonban. A Lotus nagy reményeket fűzött az E22-es konstrukcióhoz, de az végül megbukott.

Hirdetés

Ehhez nagyban hozzájárult a pénztelenség és a Renault gyenge csomagja is. A britek azonban döntöttek és „elengedték” a 2014-es autójukat, amire már nem fog több fejlesztés érkezni. Ezzel azonban azt kockáztatja a csapat, hogy idén már nem szereznek több pontot.

„Van néhány problémánk az autó aerodinamikájával. Ez egy olyan probléma, amivel a kezdtek óta szemben állunk, és olyasmi, amit 100%-ban biztosan nem lehet idén megoldani.” – Romaon Grosjean a brit Autosport lapnak.

„Most már csak a jövő évi autónkra koncentrálunk. Nem lesz több fejlesztés az idei gépünkre.”

Grosjean csalódott a helyzet miatt, és tudja, hogy nagyon nehéz lesz pontokat szereznie a folytatásban. A francia ezzel együtt még azt sem döntötte el, hogy hol versenyez jövőre, Legutóbb a Ferrarival „romantikázott”, de valószínűleg az olaszok nem fogják leszerződtetni őt, akárcsak a McLaren, így marad számára a Lotus.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...