A Johnnie Walker 2017-ben a Force Indiát is támogatja!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Force India jövőre Johnnie Walker márkával köröz majd a Forma-1-ben egy többéves szerződés részeként.

Hirdetés

A Diageo alkoholmárka 2005 óta képviselteti magát a királykategóriában, mióta a McLaren partnere lett. Miután Wokinggal 2016 elején a 10 éves együttműködést megünnepelték, meg is hosszabbították a szerződést, és jövőre érnek a partnerség utolsó évéhez.

Hirdetés

Vagyis jövőre a Johnnie Walker márka a McLarenek mellett a Force Indiákon is feltűnik majd – valószínűleg az indiai brit csapat autóin lesz kiemelkedőbb a megjelenés.

A Diageo, akik az elmúlt években részesedést szereztek Mallya korábbi United Spirits üzletében, valójában már 2014 óta jelen vannak a Force Indiánál a Smirnoff márka révén.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Jövőre a Johnnie Walker logók a Smirnoff logók helyére kerülnek – tudtuk meg az Autosporttól.

Miután a Force India idén zárt a valaha látott legjobb eredménnyel a bajnokságban, vagyis konstruktőri negyedikek lettek – két pozícióval a McLaren előtt – a döntés valahol érthető.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...