A hoppon maradt brazil lesz a Williams harmadik versenyzője?!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, Felipe Nasr elvesztette helyét a Saubernál, annak ellenére, hogy a Brazil Nagydíjon két ponttal megmentette a pénzdíjat a svájci istálló számára.

Hirdetés

Felipe Nasr a kaotikus Brazil Nagydíjon két pontot szerzett, és ezzel az utolsó előtti versenyen bebiztosította a konstruktőri 10. helyet a Sauber számára. Ennek ellenére, a brazilnak szinte biztos mennie kell.

Hirdetés

“Nem tárgyalunk a Williamssel.” – tagadta a lehetséges visszalépést Felipe Nasr karrieréért felelős  nagybátyja, Amir Nasr szombaton a brazil Diárió Motorsport kérdésére felelve.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

A brazil versenyző 2014-ben már dolgozott Grove-ban, szintén tesztpilótai szerepben, mielőtt csatlakozott volna a Sauberhoz.

Bár elméletben még mindig van két üres hely a Manornál, miután a kiscsapat pénteken csődeljárás alá került, valószínűleg a hoppon maradt Nasr-nak be kell érnie tesztpilótai üléssel is 2017-ben.

Nyilvánvalóan ez egy nagy visszalépés lenne a számára, de legalább így a királykategória közelében maradhat, és ez segíthet a menedzserének a tárgyalásoknál is. Ha Nasr most teljesen elhagyta a Forma-1-et, akkor a visszatérése szinte lehetetlenné válik.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Visszavonult, de mégsem, 1. rész: Niki Lauda

Nem Felipe Massa az egyetlen a Forma-1 történetében, aki először úgy dönt, hogy visszavonul, később mégis visszatér: korábban ugyanezt megcsinálta Niki Lauda, Alan Jones, Nigel Mansell és Michael Schumacher...

Hirdetés
A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber a Hondával tárgyal

A Sauber 2018-ban a Mercedes, vagy a Honda motorjaival folytathatja tovább, miután valószínűleg nem újítja meg a szerződését a Ferrarival.

Cikk archívum...