A Forma-1-es versenyzőket nem érdekli, de Rosberg címében hisznek!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Jenson Button, Felipe Massa, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel és Max Verstappen közös interjút adott a Forma-1 hivatalos közösségi oldalán, ahol természetesen nem hagyhatták ki a kérdést: szerintük holnap ki lesz a bajnok?

Hirdetés

Hamilton vagy Rosberg – ki érdemelné meg jobban és ki fogja megnyerni? Jöjjenek a riválisok válaszai – akiknek természetesen mindegy…

Hirdetés

Jenson Button: “Szerintem Nico fog nyerni, hiszen a rossz eredmény a számukra a második hely. Nicónak nagy az esélye, hacsak a Red Bull és a Ferrari nem tud beleszólni a csatába, amivel persze sokkal szórakoztatóbb versenyünk lenne, még akkor is ha Nico nyer. Jó lenne, ha egy izgalmas utolsó futamunk lenne. Szerintem Ő nyeri, de jó lenne, ha a többiek is beleszólhatnának.”

Felipe Massa: “Szerintem mindketten megérdemlik és Nico fog nyerni. A történelem szempontjából ez nagyon szép, hiszen az édesapja is bajnok volt. Ez az emberek számára is szép történelem.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Kimi Räikkönen: “Bárki is nyer, szerintem megérdemli. Vasárnap meglátjuk. Ha mindketten be tudják fejezni a versenyt probléma nélkül, akkor marad a sorrend.”

Coulthard a műsorvezető kicsit beszólt Kiminek: “Azt hittem jössz majd a szokásos Kimi válasszal, vagyis hogy nem érdekel.”

Räikkönen: “Nem is, de udvarias voltam.”

Sebastian Vettel: “Szerintem mindannyiunk számára mindegy, de szerintem Nicónak meg kell csinálnia. Nem igazán látom, hogy veszíthetné el.”

Max Verstappen: “Szerintem  végül egyikünket sem érdekel, hiszen nem vagyunk benne a csatában, de mint már elhangzott, még ha rossz napjuk is van, akkor is legrosszabb esetben másodikak normál esetben, probléma nélkül. Én is Nicót választanám.”

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...