A Forma-1-es versenyzőket nem érdekli, de Rosberg címében hisznek!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

Jenson Button, Felipe Massa, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel és Max Verstappen közös interjút adott a Forma-1 hivatalos közösségi oldalán, ahol természetesen nem hagyhatták ki a kérdést: szerintük holnap ki lesz a bajnok?

Hirdetés

Hamilton vagy Rosberg – ki érdemelné meg jobban és ki fogja megnyerni? Jöjjenek a riválisok válaszai – akiknek természetesen mindegy…

Hirdetés

Jenson Button: “Szerintem Nico fog nyerni, hiszen a rossz eredmény a számukra a második hely. Nicónak nagy az esélye, hacsak a Red Bull és a Ferrari nem tud beleszólni a csatába, amivel persze sokkal szórakoztatóbb versenyünk lenne, még akkor is ha Nico nyer. Jó lenne, ha egy izgalmas utolsó futamunk lenne. Szerintem Ő nyeri, de jó lenne, ha a többiek is beleszólhatnának.”

Felipe Massa: “Szerintem mindketten megérdemlik és Nico fog nyerni. A történelem szempontjából ez nagyon szép, hiszen az édesapja is bajnok volt. Ez az emberek számára is szép történelem.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Kimi Räikkönen: “Bárki is nyer, szerintem megérdemli. Vasárnap meglátjuk. Ha mindketten be tudják fejezni a versenyt probléma nélkül, akkor marad a sorrend.”

Coulthard a műsorvezető kicsit beszólt Kiminek: “Azt hittem jössz majd a szokásos Kimi válasszal, vagyis hogy nem érdekel.”

Räikkönen: “Nem is, de udvarias voltam.”

Sebastian Vettel: “Szerintem mindannyiunk számára mindegy, de szerintem Nicónak meg kell csinálnia. Nem igazán látom, hogy veszíthetné el.”

Max Verstappen: “Szerintem  végül egyikünket sem érdekel, hiszen nem vagyunk benne a csatában, de mint már elhangzott, még ha rossz napjuk is van, akkor is legrosszabb esetben másodikak normál esetben, probléma nélkül. Én is Nicót választanám.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A Honda repteti a negyedik motort Barcelonába

A japánok jobbnak látták, ha időben gondoskodnak a kellő készletről, és szerdán megérkezik a negyedik hajtáslánc Barcelonába. Az utánpótlásra szükség van, mert a második motort vették ki két nap...

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...