A fogadóirodák szerint Bottas már most bajnoki favorit lehet!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A finn versenyzőt (4.00) csak a Mercedes brit versenyzője Lewis Hamilton (2.25) előzi meg a bukmékereknél. A Red Bull párosát is nagyra értékelik, ellentétben a Ferrariéval.

Hirdetés

Bár a Mercedes hivatalosan még nem erősítette meg, hogy idén Valtteri Bottas lesz Hamilton csapattársa, a fogadóirodák mindig rendkívül jól tájékozottak, és a napokban már ki is adták, szerintük kinek mekkora esélye van a 2017-es bajnoki trófeára.

Hirdetés

Az első helyen nem meglepő módon Lewis Hamilton neve áll (2.25), majd őt Valtteri Bottas követi 4.00-val, Max Verstappennel együtt.

Nehéz elképzelni, hogy ezt a kiváló értéket a finn versenyző a Williamsnél nyújtott teljesítménye alapján érdemelte ki. Főleg, hogy még Ricciardót is megelőzi (5.00).

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Ami pedig a többi versenyzőt illeti: Sebastian Vettel neve mellett 15.00 áll… ezzel Pascal Wehrleint előzi meg (17.00). Persze a hivatalos bejelentések előtt nem sok értelme van jóslatokba bocsátkozni, hiszen a német versenyző neve december elején állítólag még a Mercedes listáján is szerepelt Nico Rosberg utódjai között.

Alonso neve úgy tűnik nem elég a fogadóirodáknak: 34.00. A spanyol azonban legalább megelőzi a ferraris Räikkönent (51.00)

Daniil Kvyat, Lance Stroll és Marcus Ericsson bajnoki címe azonban messze a legtöbbet hozná a konyhára: 501-szeres a szorzó.

Hirdetés
Cikk archívum...