A Ferrari nem állt le teljesen az F14-T fejlesztésével: Alonso és Raikkönen is reménykedhet

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

A Scuderia Ferrari nem állt át teljesen a következő szezonra, mivel az F14-T egyes területeken valóban erős és fontos, hogy legalább a harmadik helyen fejezzék be a bajnokságot.

Hirdetés

Kimi Räikkönen nem is oly rég már erősen utalt arra, hogy az F14-T valójában nem egy katasztrofális konstrukció, de fontos, hogy minden területen fejlődjenek. Hetekkel ezelőtt Fernando Alonso úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy már lemondtak az idei címről (is) és 2015-re koncentrálnak.

Hirdetés

Ez csak részben igaz, hiszen a Ferrari új elemek bevetését tervezi a következő futamokon, aminek több oka is van.

Az új elemek és fejlesztések valószínűleg nem fogják megváltani a világot, ahogy a korábbiak sem tették, de a Ferrarinak nagyon fontos, hogy legalább harmadik helyét megőrizze a bajnokságban, ami egyúttal presztízskérdést is jelent Maranellóban.

A Williams 135 megszerzett pontjával a 4., addig a Ferrari 142 egységet tudhat a neve mellett, de most két olyan futam következik, ahol a Mercedes motorral hajtott rivális rendkívül erős lehet. Többek között a britek formája is arra sarkallta a Ferrarit, hogy ne álljon le teljesen az aktuális gép fejlesztésével.

A Ferrarinak nem lesz könnyű dolga, mert Valtteri Bottas és Felipe Massa autója valóban nagyon versenyképes, és pillanatnyilag a második erőt képviselheti a gyári Mercedes mögött.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Fotókon a Williams FW40!

Fotókon a Williams FW40!

A Williams F1 Team közölt pár fotót a 2017-es autójáról, amit eddig csak grafikán láthattunk. Az autóval Felipe Massa hajt pályára elsőként jövő hétfőn.

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...