A Ferrari megint kritizálta Vettelt…

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne természetesen nagyra tartja a négyszeres német bajnokot, csakhogy szerinte nem csak a csapatnak kell egy győztes autót gyártani…

Hirdetés

A Ferrari elnöke a Scuderia tegnapi karácsonyi partiján beszélt a versenyzőkről, az Alfa Romeóról, a csapat idei évéről és a jövőbeni tervekről. Szóba jött Vettel is…

Hirdetés

„Még nem beszéltem Vettellel a szerződéshosszabbításról, hiszen túl korai lenne; először is kényelmesen kell éreznie magát a jövő évi autóban.”

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

„Vettel és a Mercedes? Niki (Lauda) mindenkivel beszél, de 2017-ben Seb velünk van. A csapatnak stabilitást kell biztosítanom, illetve azoknak, akik nálunk versenyeznek, kell egy nagyszerű autó.”

„2018-tól rajta tartjuk majd a szemünket, hogy ki elérhető a pilótapiacon. Először azonban Sebnek egy győztes autót kell adnunk, különben nincs miről beszélnünk a jövőt illetően. Velünk akar nyerni, és ezt tudjuk.”

„Ezért cserébe magabiztosan és nyugodtabban kell vezetnie, kevesebb izgatottsággal. Arra kell koncentrálnia, hogy nyerjen a pályán, a személyes harcai nem terelhetik el a figyelmét.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés

Számos G6 típusnevet levédetett az LG

Mobil

Az LG úgy tűnik, jó néhány változatot készíteni szeretne legújabb csúcskészülékéből, legalábbis erre utal az, hogy számos, a készülékhez köthető típusnevet levédettek.

Cikk archívum...