A Ferrari elnöke többé nem ígérget!

Hírek


Fotó:XPB
Hirdetés

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne úgy érzi, a Ferrari szezonját azzal tette tönkre, hogy év elején túl magas elvárásokat állított a csapat elé. Úgy gondolja, talán jobb lett volna, ha nem így tesz.

Hirdetés

Marchionne egész évben elég keményen bánt a Scuderiával, hiszen a csapat 2015-ben három futamgyőzelmet is szerzett, és ezután az olaszok azt hitték, idén már harcolhatnak a bajnoki címért. Csakhogy ez nem így történt.

Hirdetés

“Úgy döntöttem, többé nem teszek nagy kijelentéseket. 12 hónappal ezelőtt teljesen mást gondoltam az autó fejlesztéséről, mint amit most gondolok.” – hiszen akkor még James Allison volt a Ferrari technikai igazgatója, csakhogy azóta családi okok miatt a szakember távozott Maranellóból.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

“A legrosszabb dolog, hogy az autó a szezon során sosem fejlődött. Allisont pedig le kellett cserélnünk Binottóra, hiszen biztosak vagyunk benne, ez a megfelelő döntés.”

“Amikor az emberek azt kérdezik tőlem, a Ferrari idén miért nem nyert, akkor úgy gondolom erre a válasz a szezon előtt tett kijelentésem. A megszokott eset, hogy mikor valaki a földön van, akkor nem kellene még jobban belerúgni.”

Hirdetés
Cikk archívum...