2020-ig biztosan Ausztráliában startol el a Forma-1 mezőnye

Hírek


Fotó: DPPI
Hirdetés

Melbourne 2020-ig megtarthatja a szezonnyitó tagságát a Forma-1-ben, amivel egy igen komoly helyet foglalhat el a naptárban.

Hirdetés

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy rendre Ausztráliában startolt el a mezőny. Időről időre azonban felvetődött annak a lehetősége, hogy a jövőben ez változzon, amivel Melbourne több évre elveszíthetné ezt a különleges helyét a naptárban.

Hirdetés

A szezonnyitó rendre az egyik legérdekeltebb esemény a Forma-1-ben, így semmi meglepő nincs abban, hogy Ausztrália ragaszkodik ehhez tagsághoz.

A nagydíj vezérigazgatója, Andrew Westacott megerősítette, hogy a megállapodás szerint 2020-ig évadnyitó nagydíj maradnak a Forma-1-ben. A szakember hozzátette, semmi sem fog változni az évadnyitót illetően, és Melbourne a következő években az első verseny lesz a naptárban.

2015-ben pedig egy különleges dátumot ünnepel majd a helyszín, hiszen jövőre már 20 éve lesz a Forma-1-ben Melbourne, mint Ausztrál Nagydíj. Az ausztrál nézők rendkívül boldogok lehetnek, hiszen egyszerre láthatják majd a V8 Supercars és a Forma-1 mezőnyét az Albert Parkban.

Hirdetés
Cikk archívum...