Vessünk véget a spekulációknak: nem csináltak interjút Schumacher fiával, újabb álhír terjeng

Bulvár


Hirdetés

Jean-Louis Moncet, az Auto Plus és a Canal+ újságírója és munkatársa tisztázni akarta a híreszteléseket, miszerint interjút készített Michael Schumacher fiával, aki nyilatkozott apja állapotáról. A francia véget akar vetni a találgatásoknak.

Hirdetés

Sajnos, ha nincs infó, akkor a sajtóban megjelennek a félreidézések, álhírek. Legutóbb Todt szavait továbbították rosszul, most az is kiderült, hogy Moncet nem beszélt Schumacher fiával, csak látta őt.

Hirdetés

Moncet állítólag az Europe1 rádiónak mondta, hogy Schumacher “agya nem az ütés miatt, hanem a sisakkamera rögzítésének köszönhetően sérült meg” – legalábbis ezt mondta neki Schumacher 15 éves fia, Mick, ő pedig továbbította az elhangzottakat. A CIK-FIA KF Junior bajnokságban második helyen végző Mick még azt is tolmácsolta neki, hogy “apja lassan ébredezik, de egy egész élet előtte áll ahhoz, hogy felépüljön”.

Az érintett újságíró a Twitteren jelezte, hogy elég volt az álhírekből. “VESSÜNK VÉGET AZ ÖSSZES SPEKULÁCIÓNAK. Azt mondtam, láttam Mick Schumachert, azt nem mondtam, hol, azt nem mondtam, hogy beszéltem vele, vagy interjút készítettem vele. Tisztázva.”

 

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Kimi Räikkönen gyanítja, minden okkal történik az életben. A Ferrari versenyzői elmondták, hogyan látták a vasárnapi eseményeket, Sebastian Vettel pedig leszögezte, nem konkrét tervvel vágtak neki a futamnak.

Cikk archívum...