Súlyos kerékpárbalesetet szenvedet a Mercedes F1 csapatfőnöke: Többszörös csonttörések

Bulvár


Hirdetés

A Mercedes AMG F1 Team megerősítette, hogy Toto Wolff nemrég súlyos kerékpárbalesetet szenvedett, de a körülményekhez képest jól van.

Hirdetés

A Mercedes nemrég megerősítette, hogy kedden Wolff egy igen komoly biciklibalesetet szenvedett, melyben eltört a válla, a kulcscsontja, a könyöke és a csuklója… A szakembert azonnal megműtötték és mint az a képen is látható, a sérülések valóban komolyak voltak és az orvosoknak finoman szólva is be kellett avatkozniuk.

Hirdetés

Wolff azonban megpróbált a humoránál maradni: „Úgy döntöttünk, hogy mostantól a profikra bízzuk a dolgot. Lewis és Nico jobb a kerék-kerék elleni csatában 300 km/órás tempó mellett, mint mi 30 km/óránál.”

A Mercedes humorosan megjegyezte, „Totonator” most hivatalosan is félig ember, félig gép lett. A balesetben Paddy Lowe is megsérült, de ő csak vágásokat és zúzódásokat szenvedett.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Kimi Räikkönen gyanítja, minden okkal történik az életben. A Ferrari versenyzői elmondták, hogyan látták a vasárnapi eseményeket, Sebastian Vettel pedig leszögezte, nem konkrét tervvel vágtak neki a futamnak.

Cikk archívum...