Súlyos kerékpárbalesetet szenvedet a Mercedes F1 csapatfőnöke: Többszörös csonttörések

Bulvár


Hirdetés

A Mercedes AMG F1 Team megerősítette, hogy Toto Wolff nemrég súlyos kerékpárbalesetet szenvedett, de a körülményekhez képest jól van.

Hirdetés

A Mercedes nemrég megerősítette, hogy kedden Wolff egy igen komoly biciklibalesetet szenvedett, melyben eltört a válla, a kulcscsontja, a könyöke és a csuklója… A szakembert azonnal megműtötték és mint az a képen is látható, a sérülések valóban komolyak voltak és az orvosoknak finoman szólva is be kellett avatkozniuk.

Hirdetés

Wolff azonban megpróbált a humoránál maradni: „Úgy döntöttünk, hogy mostantól a profikra bízzuk a dolgot. Lewis és Nico jobb a kerék-kerék elleni csatában 300 km/órás tempó mellett, mint mi 30 km/óránál.”

A Mercedes humorosan megjegyezte, „Totonator” most hivatalosan is félig ember, félig gép lett. A balesetben Paddy Lowe is megsérült, de ő csak vágásokat és zúzódásokat szenvedett.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Ezen a napon: San Marinó-i nagyüzem

Ezen a napon: San Marinó-i nagyüzem

A közelmúlt során három San Marinó-i F1-es verseny erre a napra, vagyis április 25-ére esett. Más korszakok, más körülmények, más végkifejlet, de mindhárom rendkívül érdekes futam volt.

Hirdetés
Hivatalos: a Halo halott, nem lesz!

Hivatalos: a Halo halott, nem lesz!

A Stratégiai Munkacsoport megerősítette, hogy a Halo ötlete köddé vált, és most már egy másik irányt követnek, ami akár 2018-ra is megvalósulhat.

Cikk archívum...