Megszólalt Schumacher menedzsere: rosszul idézték Jean Todt szavait

Bulvár


fotó:DPPI
Hirdetés

Sabine Kehm a Pitpass kérdésére kifejtette, hogy a világsajtó nem jól idézte Jean Todt szavait. Todt mondatait a francia RTL-től vették át és terjedt futótűzként.

Hirdetés

Kehm nem akarta, hogy a Pitpass rögzítse vagy idézze a szavait arra vonatkozóan, amit Todt mondott, de azt megerősítette, hogy helytelenül idézték az FIA jelenlegi elnökét. Todt reményt keltő mondatai bejárták a világot, valóban neves és megbízhatónak számító médiumok közölték, igaz, kisebb-nagyobb eltéréssel. Todt szavait Németországban vették át először, majd jött a brit és a többi nemzet sajtója.

Hirdetés

A francia RTL eredetileg azt kérdezte Todt-tól, hogy van Schumacher manapság. A válasz: “Ma? Harcol. És reméljük, a dolgok jobbra fordulnak. Az elmúlt hetekben és hónapokban fejlődést ért el a sérülés súlyosságát illetően, de kemény és hosszú út áll előtte.”

Így felelt a kérdésre, hogy Schumacher tudja-e mozgatni a végtagjait, képes-e önállóan mozogni, vagy tud-e beszélni. “Nem fogok részletekbe bocsátkozni, mert ez már nagyon személyes. Az a fontos, hogy él, hogy a családja vele van és a helyzet jobb, de időt kell adni neki. Békén kell hagynunk.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Kimi Räikkönen gyanítja, minden okkal történik az életben. A Ferrari versenyzői elmondták, hogyan látták a vasárnapi eseményeket, Sebastian Vettel pedig leszögezte, nem konkrét tervvel vágtak neki a futamnak.

Cikk archívum...