Megszólalt Schumacher menedzsere: rosszul idézték Jean Todt szavait

Bulvár


fotó:DPPI
Hirdetés

Sabine Kehm a Pitpass kérdésére kifejtette, hogy a világsajtó nem jól idézte Jean Todt szavait. Todt mondatait a francia RTL-től vették át és terjedt futótűzként.

Hirdetés

Kehm nem akarta, hogy a Pitpass rögzítse vagy idézze a szavait arra vonatkozóan, amit Todt mondott, de azt megerősítette, hogy helytelenül idézték az FIA jelenlegi elnökét. Todt reményt keltő mondatai bejárták a világot, valóban neves és megbízhatónak számító médiumok közölték, igaz, kisebb-nagyobb eltéréssel. Todt szavait Németországban vették át először, majd jött a brit és a többi nemzet sajtója.

Hirdetés

A francia RTL eredetileg azt kérdezte Todt-tól, hogy van Schumacher manapság. A válasz: “Ma? Harcol. És reméljük, a dolgok jobbra fordulnak. Az elmúlt hetekben és hónapokban fejlődést ért el a sérülés súlyosságát illetően, de kemény és hosszú út áll előtte.”

Így felelt a kérdésre, hogy Schumacher tudja-e mozgatni a végtagjait, képes-e önállóan mozogni, vagy tud-e beszélni. “Nem fogok részletekbe bocsátkozni, mert ez már nagyon személyes. Az a fontos, hogy él, hogy a családja vele van és a helyzet jobb, de időt kell adni neki. Békén kell hagynunk.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Haas korán kelt, és 2017-ben is pontokat lelt

A Haas korán kelt, és 2017-ben is pontokat lelt

Azzal, hogy a Haas már bőven a tavalyi szezon közepén elkezdett 2017-re készülni, idén is jól kezdte sokkal nehezebbnek ígérkező második szezonját, és az első három versenyből kétszer is...

Cikk archívum...