Felakasztotta magát a “Schumacher-akták” egyik gyanúsítottja: holtan találták a cellában

Bulvár


fotó:DPPI
Hirdetés

A svájci államügyészség közölte, holtan találták a Michael Schumacher ellopott betegkartonját érintő ügy egyik gyanúsítottját. A férfi felakasztotta magát a cellájában.

Hirdetés

Több hete kezdtek el terjedni az interneten a hírek, miszerint eladásra kínálták Michael Schumacher betegkartonjának másolatát: a dokumentumok Grenoble-ban készültek, ahol a baleset után több hónapon keresztül ápolták a hétszeres bajnokot, akit utána a svájci Lausanne-ba szállítottak át. A dokumentumok másolatáért 50 ezer eurót kért egy Kagemush álnéven író személy.

Hirdetés

Gyanúba keveredett a Rega nevű betegszállító cég is, mely helikopteres szállításokat is vállal. A vállalat szóvivője tagadta, hogy belekeveredtek volna ilyesmibe, és elmondta, hogy ügyeltek az orvosi titoktartásra és a beteg privát jogaira is. Az ügyben több hete nem történt fejlemény, egyesek hackertámadást, mások az asztalon felejtett dokumentumok egyszerű lemásolását hozták fel mint lehetőséget.

Ma újabb információ látott napvilágot: Zürichben felakasztotta magát egy gyanúsított a rendőrkapitányság cellájában, akit kapcsolatba hoztak az akták továbbításával. A holttestre rma reggel a fogdában találtak rá, közölte az ügyészség. A férfi a Rega egyik alkalmazottja volt.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Ezen a napon: San Marinó-i nagyüzem

Ezen a napon: San Marinó-i nagyüzem

A közelmúlt során három San Marinó-i F1-es verseny erre a napra, vagyis április 25-ére esett. Más korszakok, más körülmények, más végkifejlet, de mindhárom rendkívül érdekes futam volt.

Hirdetés
Hivatalos: a Halo halott, nem lesz!

Hivatalos: a Halo halott, nem lesz!

A Stratégiai Munkacsoport megerősítette, hogy a Halo ötlete köddé vált, és most már egy másik irányt követnek, ami akár 2018-ra is megvalósulhat.

Cikk archívum...