Előrelépés tapasztalható Schumachernél: türelem és nyugalom

Bulvár


fotó:DPPI
Hirdetés

Sabine Kehm megerősítette, hogy továbbra is zajlik Michael Schumacher rehabilitációja, és ahogy azt már említették, a folyamat hosszú lesz, nehéz út áll előttük. A menedzser boldog, mert az emberek megértették, türelmesen és nyugodtan kell kezelni a helyzetet.

Hirdetés

A 45 éves Schumacher szeptember 9. óta otthonában lábadozik. Tavaly december 29-én szenvedett balesetet Meribelben, több hónapot töltött mesterséges kómában. A hétszeres bajnok egykori sajtósa tegnap a szezonfinálé előtt nyilatkozott a német tévének.

Hirdetés

“Előrelépés tapasztalható Michaelnél, ha figyelembe vesszük, milyen súlyos sérülést szenvedett. Zajlik a rehabilitáció. Hosszú és nehéz út lesz”- mondta a menedzser a német RTL adásában.

“Ismét csak annyit tudok mondani, hogy a család nagyon boldog és meghatott a sok együttérzés miatt. Úgy vélem, a pozitív energia jótékony hatású. Örülünk a világ minden pontjáról érkező üzenetnek, amiben kifejezik együttérzésüket”- hangsúlyozta Kehm. “Az emberek megértették, hogy nyugodtan és türelemmel kell hozzáállni ehhez a dologhoz. A privátszféra nagyon fontos.”

Hirdetés
Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Hülkenbergnek most minden szép és minden jó

Vegyes napot zárt szombaton a Renault az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, a két versenyző közül Nico Hülkenberg mutatott sokkal jobb teljesítményt. A német ennek megfelelően elégedett is.

Cikk archívum...