Előrelépés tapasztalható Schumachernél: türelem és nyugalom

Bulvár


fotó:DPPI
Hirdetés

Sabine Kehm megerősítette, hogy továbbra is zajlik Michael Schumacher rehabilitációja, és ahogy azt már említették, a folyamat hosszú lesz, nehéz út áll előttük. A menedzser boldog, mert az emberek megértették, türelmesen és nyugodtan kell kezelni a helyzetet.

Hirdetés

A 45 éves Schumacher szeptember 9. óta otthonában lábadozik. Tavaly december 29-én szenvedett balesetet Meribelben, több hónapot töltött mesterséges kómában. A hétszeres bajnok egykori sajtósa tegnap a szezonfinálé előtt nyilatkozott a német tévének.

Hirdetés

“Előrelépés tapasztalható Michaelnél, ha figyelembe vesszük, milyen súlyos sérülést szenvedett. Zajlik a rehabilitáció. Hosszú és nehéz út lesz”- mondta a menedzser a német RTL adásában.

“Ismét csak annyit tudok mondani, hogy a család nagyon boldog és meghatott a sok együttérzés miatt. Úgy vélem, a pozitív energia jótékony hatású. Örülünk a világ minden pontjáról érkező üzenetnek, amiben kifejezik együttérzésüket”- hangsúlyozta Kehm. “Az emberek megértették, hogy nyugodtan és türelemmel kell hozzáállni ehhez a dologhoz. A privátszféra nagyon fontos.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Räikkönen: ha akarom, megállok a kocsival

Kimi Räikkönen gyanítja, minden okkal történik az életben. A Ferrari versenyzői elmondták, hogyan látták a vasárnapi eseményeket, Sebastian Vettel pedig leszögezte, nem konkrét tervvel vágtak neki a futamnak.

Cikk archívum...