Előrelépés tapasztalható Schumachernél: türelem és nyugalom

Bulvár


fotó:DPPI
Hirdetés

Sabine Kehm megerősítette, hogy továbbra is zajlik Michael Schumacher rehabilitációja, és ahogy azt már említették, a folyamat hosszú lesz, nehéz út áll előttük. A menedzser boldog, mert az emberek megértették, türelmesen és nyugodtan kell kezelni a helyzetet.

Hirdetés

A 45 éves Schumacher szeptember 9. óta otthonában lábadozik. Tavaly december 29-én szenvedett balesetet Meribelben, több hónapot töltött mesterséges kómában. A hétszeres bajnok egykori sajtósa tegnap a szezonfinálé előtt nyilatkozott a német tévének.

Hirdetés

“Előrelépés tapasztalható Michaelnél, ha figyelembe vesszük, milyen súlyos sérülést szenvedett. Zajlik a rehabilitáció. Hosszú és nehéz út lesz”- mondta a menedzser a német RTL adásában.

“Ismét csak annyit tudok mondani, hogy a család nagyon boldog és meghatott a sok együttérzés miatt. Úgy vélem, a pozitív energia jótékony hatású. Örülünk a világ minden pontjáról érkező üzenetnek, amiben kifejezik együttérzésüket”- hangsúlyozta Kehm. “Az emberek megértették, hogy nyugodtan és türelemmel kell hozzáállni ehhez a dologhoz. A privátszféra nagyon fontos.”

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a Forma-1 és a motorsport híreiről, kérjük, lájkold a GP-live.hu Facebook-oldalát.
Hirdetés
A Haas korán kelt, és 2017-ben is pontokat lelt

A Haas korán kelt, és 2017-ben is pontokat lelt

Azzal, hogy a Haas már bőven a tavalyi szezon közepén elkezdett 2017-re készülni, idén is jól kezdte sokkal nehezebbnek ígérkező második szezonját, és az első három versenyből kétszer is...

Cikk archívum...